Rullegardiner

Rullegardin – funksjonell og vakker på en gang

I Trondheim hjelper Ulvan Interiør deg å finne den perfekte rullegardinløsningen.

En rullegardin er både vakker og funksjonell på en gang. For at du skal få mest mulig glede av din nye rullegardin så begynn med å tenke over hvilken funksjon den skal ha – skal rullegardinen mørklegge et rom, skjerme for direkte innsyn i et vindu ut mot gaten eller kanskje holde rommet svalt samtidig som utsikt og dagslys bevares i rommet? Når funksjonen på din rullegardin er bestemt finner du raskt en favoritt.

Rullegardin gir mulighet til å skape akkurat den stemning og funksjon du selv ønsker, og leveres etter mål tilpasses ditt vindu. Solide modeller som tåler ungers lek og utforsking.

Velg mellom duker som er nesten transparente, har flotte strukturer og mønstre eller duker som er helt mørkleggende. Lystette design leveres i mange farger og mønstre, noen med refleksiv ytterside. Tekniske duker omfatter solgardiner, verosol og screen.

Et reflekterende vev har enten en bakside med aluminium (metallisert) eller et perlemorbelegg, som reflekterer solens varme stråler bedre enn mange andre solskjermingsløsninger.

Reflekterende vev bryter solens stråler og stenger dermed ute mye av varmen. Samtidig skjermer gardinen for direkte sollys og gir en behageligere lys i rommet.

Gardinene reguleres ved hjelp av kjedetrekk, fjærtrekk eller motor.

Vi leverer også total mørkleggingssystem med kassett og skinne.

Leverandører