Tapet

Et eksklusivt tapetutvalg i Trondheim – Ulvan Interiør

Harlequin
er en engelsk tapet- og tekstilprodusent og er en del av Walker Greenbank som også har merkene Scion, Zoffany, Sanderson og William Morris.
World wide er Harlequin det største merket i gruppen.
Harlequin har design som er rettet mot hjemmemarkedet så vel som prosjektmarkedet.
De har en utrolig bredde i designene, noe kolleksjonene bærer preg av.
Scion
er et relativt ungt merke under Harlequin og er mer lekent og ungt i designene. Mye farger og ”spreke” design til en fornuftig pris. Fibertapeter og bomullstekstiler.
Anthology er et nytt brand fra Walker Greenbank utviklet av Harlequin. Dette er eksklusive og flotte tapeter.
Tres Tintas
er en spansk tapetprodusent som har lekne og spennende kolleksjoner.
Hos Tres Tintas i Barcelona får designerne ekstra mye frihet og kreativiteten får mer spillerom. Deres ekspertise preger motivene og elementer fra illustrasjon, mote og grafiske uttrykk går igjen. Filosofien går på å tenke annerledes for å få frem nye ting. Utgangspunktet kan være mer tradisjonelle tapeter, men ved å tilføre disse motivene nye dimmensjoner ønsker Tres Tintas å bytte ut det alminnelige med det mer personlige og individuelle uttrykket.
Omexco
Den Belgiske tapetprodusenten Omexco produserer ”grenseløse” tapeter beregnet både for prosjektmarkedet så vel som for det private hjem. Her finnes alt fra enkle fibertapeter til bambus, sisal, kråkesølv, marmor, glassperler og chenille. Tapetene er mellom 90cm til 100cm brede og selges i løpemeter. D.v.s., trenger du 17 m, bestiller du det! Dette gjør Omexco meget effektiv i både utregning av mengde og oppsetting. Omexco har to kvaliteter som har IMO (International Maritim Organisation) sertifikat, som innbærer det strengeste kravet til brannsikkerhet. – se mer på: http://www.intag.no/produkter/tapet/omexco#sthash.bMd9gB2T.dpuf
Vescom
er en av de ledende tapetprodusentene i det internasjonale kontraktmarkedet og står for kvalitet når det gjelder teknologi og design. De har en stor bredde i orginale, eksklusive og basis kvaliteter og et stort utvalg vinyl tapeter. Vescom har bl.a. den helt spesielle tapeten/tekstilen ”Xorel” i kolleksjonen sin. Tapetene egner seg til kontorer, hotell og helseinstitusjoner, i tillegg til butikker, skoler, flyplasser og skip. De fleste av tapetene til Vescom er IMO godkjent- et av de strengeste flammehemmings kravene.I tillegg leveres mange av tapetene i 130cm bredde noe som gjør oppsetting betydelig enklere og rimeligere.
Se mer på: http://www.intag.no/produkter/tapet/vescom

Leverandører